PU Žepče: Obavijest o kružnom toku u Osovi

Iz PU Žepče obavještavaju kako će povodom proslave blagdana Velike Gospe u župnoj crkvi u Osovi, dana 15.08.2018., godine i to od 08:30 do potrebe, promet prema crkvi u Osovi odvijat će se kružnim tokom i to pravcem od ulaza s magistralne ceste M-17 u mjestu Tatarbudžak prema crkvi u Osovi, te od crkve kroz naselje Lupoglav, odnosno Radovlje prema Žepču.

Opširnije...

Obavijest za učenike SMŠ-a Žepče

Početak nastave za sve učenike u školskoj 2018/19. godini u Srednjoj mješovitoj školi „Žepče“ počinje 03.09.2018 godine u terminima: I. razred u 08:00h, II. razred u 09:00h i III. i IV. razred u 10:00h.

Opširnije...

Ugrizi krpelja – svakodnevni ljetni problem

Ljetni problem za sve naše sugrađane i ove godine predstavljaju krpelji. Iz instituta za zdravlje i sigurnost hrane poručuju kako su krpelji svakako nešto što ne bi smjeli zanemariti. Ove riječi se odnose na sve koji borave u prirodi, a za osobe koje su profesionalno izložene ugrizima krpelja zbog čestog boravka u prirodi (šumari, vojnici, planinari,lovci) preporučuje se vakcinacija.

Opširnije...

Otkazana motorijada u Globarici

Iz poštovanja prema preminulim mještanima Globarice, u petak, 10. kolovoza neće se održati 6. Motorijada, javljaju organizatori.

„O naknadnom terminu održavanja motorijade bit će te blagovremeno obaviješteni putem medija“, poručili su organizatori i zahvalili na razumijevanju.

Stranica 1 od 59