Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Karate klub "Gard": Zamolba za pomoć pri organizaciju natjecanja u povodu otvorenja sportske dvorane u Begovom Hanu

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

U povodu otvorenja sportske dvorane u Begovom Hanu, Karate klub „Gard“ Zenica podružnica Begov Han, 26. studenog 2017. godine organizira natjecanje u karateu na kojem će sudjelovati veliki broj natjecatelja ovoga kluba i drugih klubova iz našega kantona.
„S obzirom na činjenicu da klub nema vlastitih sredstava potrebna nam je pomoć svih onih koji vole sport, koji vole omladinu i djecu. Troškovi održavanja jednog takmičenja su enormno visoki.

Uprava kluba ulaže ogroman trud u osiguravanju financijskih sredstava, ali situacija je sve teža. Molimo Vas ako ste u mogućnosti da svojim prilogom pomognete radu kluba. Učenici kluba i rukovodstvo bi Vam bili jako zahvalni, “ zamolili su iz ovoga sportskog kolektiva.Karate klub“Gard“ djeluje na 6 (šest) lokacija u ZE-DO Kantonu i to 4 (četiri) u Zenici i 2 (dva) u Žepču.
U dosadašnjem radu klub je zabilježio iznimne sportske rezultate , kako na domaćem sportskom terenu tako i na međunarodnim takmičenjima.

Zadnji takav uspjeh postignut je na Svjetskom takmičenju u Rumunjskoj , održanom u periodu od 02.11.2017. do 05.11.2017. godine. Na tom takmičenju sudjelovalo je preko 2600 takmičara, a K.K. "GARD" Zenica je dostojno predstavljao Bosnu i Hercegovinu time što su naši takmičari, iz Begovog Hana s područja općine Žepče,osvojili TRI zlatne medalje.

„Svi oni koji žele pomoći pri organizaciji natjecanja koje će biti upriličeni u povodu otvorenja Sportske dvorane u Begovom Hanu, 26.studenog 2017. Godine s početkom u 11,00 sati, plate mogu vršiti direktno kod glavnog trenera Orlić Adisa, tel. 061/ 471 892 ili kontakt kod Tutnić Hamzalije, dipl ecc. tel. 060/ 330 363 3.

Uplatu na žiro račun kluba broj: 1990510118350716 otvoren kod Sparkasse Bank dd Bosna i Hercegovina.

U nadi uspješne suradnje, Vas pozdravljamo,“ poručili su iz Karate kluba „Gard“ Begov Han.