Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Federalno ministarstvo za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu poziva na obvezu ažuriranja podataka u RPG

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Federalno ministarstvo za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo je dana 09.01.2018. godine objavilo obavijest o obvezi ažuriranja podataka u Registru poljoprivrednih gazdinstava i klijenata koju objavljujemo u cijelosti.

 

„S obzirom na učestale poteškoće u obradi zahtjeva i upite iz općina u prošloj godini, molimo poljoprivrednike da obrate pažnju na sljedeće u vezi prijave promjena (ažuriranja) podataka u Registru poljoprivrednih gospodarstava i registru klijenta:

 

  1. Svako poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi animalnom i/ili biljnom proizvodnjom dužno je prijaviti nastale promjene i ažurirati podatke na poljoprivrednom gospodarstvu najkasnije do 31.03.,  kao što je propisano Pravilnikom o upisu u registar poljoprivrednih gospodarstava i registar klijenata („Službene novine FBiH“ br. 42/08). Sva poljoprivredna gospodarstva koja naknadno (nakon ovog datuma) prijave promjene, gube pravo prijave na novčane podrške u 2018. godini.

 

 

  1. Svi klijenti koji se prvi put upisuju u registar poljoprivrednih gospodarstava i klijenata, a prijavljuju se za novčane podrške u 2018. godini također se trebaju upisati u navedenom roku od 01.01.do 31.03. ove godine.

 

 

  1. Klijenti koji žele uraditi promjenu organizacionog oblika, trebaju to uraditi u gore navedenom vremenskom periodu, jer sve naknadno urađene promjene organizacijskog oblika poljoprivrednog gospodarstva neće se uzimati u obzir za novčane podrške u ovoj godini.

 

 

  1. Molimo vas da i sve ostale promjene podataka koje se odnose na osnovne podatke Vašeg gospodarstva kao npr: bankovne podatke, kontakt telefon, školovanje, broj članova, i sl. također prijavite, jer se svi ti podaci koriste pri obradi zahtjeva, izradi izvještaja i budućih planova. „

 

 

NAPOMENA: Upis u Registar poljoprivrednih gazdinstava i klijenata općine Žepče kao i azuriranje istih  se vrši u Službi za gospodarstvo i financije općine Žepče.