Razvojna agencija Žepče u okviru zajedničkog programa Europske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj, EU ProLocal uz podršku Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH realizira program pod nazivom “STARTUP AKADEMIJA”.

STARTUP AKADEMIJA predstavlja edukativno – mentorski program koji ima za cilj da osobama, s dobrim poslovnim idejama, pruži podršku u početnoj fazi njenog razvoja, kroz sedam različitih modula treninga:

  • Razvoj poslovnog modela,
  • Kreiranje vrijednosti za kupce,
  • Testiranje poslovnog modela,
  • Prodajne vještine,
  • Marketing,
  • Financije za startupe,
  • Prezentacijske vještine.

Uz treninge, za sudionike će biti organizirane mentorske sesije prilagođene svakom zasebno, ovisno o poslovnoj ideji.

Program će trajati ukupno 80 sati.

Završetkom edukacija bit će organiziran Demo dan na kojem će polaznici (kao pojedinci ili dio tima) prezentirati poslovnu ideju pred komisijom koja će odabrati pobjednike prvog ciklusa.

Za pobjednički tim osigurane su i vrijedne nagrade.

Svi polaznici steći će dodatne stručne kompetencije u području poduzetništva koje će se verificirati od strane Biroa rada Žepče.

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Na program se mogu prijaviti: pojedinci iz reda nezaposlenih kreativnih i poduzetnih mladih ljudi (muškarci i žene) koji žele razvijati vlastiti biznis i vlasnici start-upa do 3 godine s postojećim kvalitetnim, inovativnim poslovnim idejama koje žele unaprijediti, kao i timovi koji imaju zajedničku poslovnu ideju i žele ju razviti kroz mentoring STARTUP AKADEMIJE.

ROK ZA PRIJAVU

Da biste se prijavili na STARTUP AKADEMIJU potrebno je popuniti obrazac na LINKU

Prijave su otvorene do 12.03.2018. godine do 23:59h.

Broj sudionika je ograničen na 20.

Dana 26.02.2018. godine u 11 sati u Sali Općinskog vijeća Žepče bit će organiziran info dan za sva pitanja oko prijave na STARTUP AKADEMIJU.

Sve informacije u vezi poziva možete dobiti u Razvojnoj agenciji Žepče, na telefon 032-880-273 ili putem maila na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Kontakt osoba za pitanja – Marijana Tomić.

STARTUP KADEMIJA se provodi u okviru projekta „Povećanje razvojnih potencijala kroz uvođenje instrumenata koji potiču poduzetništvo, međuopćinsku suradnju i nova ulaganja” kojega implementira Razvojna agencija Žepče u partnerstvu sa Općinom Gračanica. Projekt sufinancira Europska unija u okviru zajedničkog programa Europske unije i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj, EU ProLocal.