Četvrtak, Siječanj 17, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

RAŽ: Info dan u okviru projekta Challenge to change

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U organizaciji Razvojne agencije Žepče u utorak, 20. ožujka/marta 2018. godine održat će se Info dan u Žepču, u okviru projekta Challenge to change, na kojem će se predstaviti drugi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava Challenge fonda za inovativne poslovne ideje.
Info dan će se održati u sali OV s početkom u 10 sati.


Challenge fond uspostavljen je u okviru projekta Challenge to change - C2C koji financijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju – Sida/Ambasade Švedske u BiH, a koji kroz četiri godine provode Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA i Republička agencija za razvoj malih i srednjih poduzeća. Partner u projektu je i Region Ostergotland, Istočna Švedska.


Sredstva u ukupnom iznosu od oko 3 milijuna eura namijenjena su mikro, malim i srednjim poduzećima s područja Bosne i Hercegovine i Švedske, kao i startup-ima s inovativnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH.


Na Info danu zainteresirani će imati priliku saznati sve detalje o načinu i uvjetima prijave, ali i iznosima koji stoje na raspolaganju aplikantima.

"Sudjelovanje na Info danu je potrebno potvrditi do 16.03. do 12 sati na telefon Razvojne
agencije Žepče 032 880 273 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sve dodatne informacije Vam stojimo na raspolaganju", poručili su iz Razvojne agencije Žepče