Iz Biroa rada Žepče dobili smo obavijest o obnovljenom Javnom pozivu za sudjelovanje u Programu sufinanciranja zapošljavanja VSS, VŠS, SSS i KV mladih osoba bez radnog iskustva u 2018/2019. godini iz grant sredstava Vlade ZDK u kojoj se kaže:


-S obzirom na to da je po prethodnom Javnom pozivu, objavljenom 04.07.2018. godine putem oglasne ploče, internet stranice Službe:  www.zdk-szz.ba , te internet stranice Vlade ZDK: www.zdk.ba, ostalo neutrošenih sredstava za zapošljavanje pripravnika, obavještavamo zainteresirane poslodavce da se od danas, 20.09.2018. godine, mogu prijaviti na obnovljeni Javni poziv za učešće u Programu sufinanciranja zapošljavanja VSS, VŠS, SSS i KV mladih osoba bez radnog iskustva u 2018/2019. godini iz grant sredstava Vlade ZDK.

Obnovljeni Javni poziv će biti otvoren do utroška neiskorištenih sredstava.

Zainteresirani poslodavci se prijavljuju na Javni poziv popunjavanjem prijave (aplikativnog formulara) na Program, koju će moći preuzeti na internet stranici Službe: www.zdk-szz.ba.

Pozivaju se poslodavci i nezaposlene osobe da se upoznaju sa sadržajem Programa radi eventualnog sudjelovanja.

Prijave na Javni poziv s potrebnom dokumentacijom se dostavljaju u Službu putem nadležnih općinskih biroa rada s naznakom „Prijava na Javni poziv za sudjelovanje  u Programu sufinanciranja zapošljavanja VSS, VŠS, SSS i KV mladih osoba bez radnog iskustva u 2018./2019. godini ili direktno na adresu Službe: Adolfa Goldbergera 6, Zenica", kaže se u obavijesti koju smo dobili iz Biroa rada u Žepču.