Nedjelja, Kolovoz 18, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Info dan o programu zapošljavanja FZZZ 2016.

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Razvojna agencija Žepče u suradnji sa Službom za zapošljavanje ZDK – Biro rada Žepče, i Službom za gospodarstvo i financije općine Žepče organiziraju Info dan o Programu sufinanciranja zapošljavanja Federalnog zavoda za zapošljavanje 2016. koji će se održati u srijedu, 24.02.2016. godine u 13:00 sati u dvorani Općinskog Vijeća Žepče (Dom kulture, prizemlje, Ulica Prva bb.)


Program sufinanciranja zapošljavanja 2016. predviđa mjere


Prilika za sve
Periodično/sezonsko zapošljavanje 2016.
“Vaučer za posao“ 2016.


Federalni zavod za zapošljavanje je također, u skladu sa Uredbom o poticanju zapošljavanja (Sl.novine FBiH 95/15) također objavio Jave pozive i to:


Javni poziv za subvenciju za zapošljavanje mladih nezaposlenih osoba bez radnog iskustva ili zahtjeva za subvenciju za samozapošljavanje i
Javni poziv za sudjelovanje u realizaciji Programa pripreme za rad kroz obuku, stručno osposobljavanje i usavršavanje 2016. – Obukom do zaposlenja


Predstavnici Službe za zapošljavanje ZDK i Biroa rada Žepče će svim zainteresiranim poslodavcima i nezaposlenim osobama prezentirati Program sufinanciranja zapošljavanja Federalnog zavoda za zapošljavanje 2016. kao i navedene javne pozive, proces prijave, kriterije, i ostale informacije korisne za prijavu.


Molimo sve zainteresirane poslodavce i nezaposlene osobe da se odazovu pozivu i da nazoče ovom događaju.
Svoju nazočnost možete potvrditi na kontakt telefon Razvojne agencije Žepče 032 880 273 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.