Ponedjeljak, Studeni 18, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Info dan – javni poziv općine Žepče za samozapošljavanje 2016

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Razvojna agencija Žepče u suradnji sa Službom za gospodarstvo i financije Općine Žepče organizira Info dan o Javnom pozivu Općine Žepče za dodjelu novčanih sredstava za samozapošljavanje 2016.

 

Info dan će se održati u četvrtak, 17.03.2016. godine u dvorani OV Žepče sa početkom u 13:00 sati.

Predmet poziva su subvencije u svrhu samozapošljavanja nezaposlenih osoba s područja općine Žepče, koji će se financirati iz Proračuna općine Žepče za 2016.godinu - Transfer za samozapošljavanje. Pojedinačno iznosi sredstava za samozapošljavanje iznosit će maksimalno do 3.000,00 KM.

Svim zainteresiranim će biti prezentiran Javni poziv, uvjeti za sudjelovanje, kriteriji za dodjelu sredstava, potrebna dokumentacija, vrednovanje projekta kao i način i rok za dostavljanje prijave.

Ovim putem pozivamo sve nezaposlene osobe prisustvuju prezentaciji. Za dodatna pitanja možete kontaktirati Razvoju agenciju Žepče i Službu za gospodarstvo i financije općine Žepče.

Svoju nazočnost možete potvrditi na kontakt telefon Razvojne agencije Žepče 032 880 273 ili e mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..