Radio Žepče:Sretan 10. rođendan RK Žepče

Sretan deseti rođendan svim članovima Rukometnog kluba Žepče, trenerima upravi , roditeljima djece i članova kao i svima onima koji već deset godina podupiru ovaj sportski kolektiv i pomažu mu u ostvarivanju dobrih rezultata.

RK Žepče u proteklih deset godina zabilježio je mnogobrojne dobre rezultate, iznjedrio mnogobrojne sportaše koji u BiH, Hrvatskoj i drugim Europskim zemljama uspješno grade svoju karijeru i nastupaju.

Opširnije...

Predstavnici Saveza udruženja penzionera/umirovljenika u FBiH boravili u Žepču

Danas su predsjednik Izvršnog odbora Saveza udruženja Umirovljenika u Federaciji BiH Mehmedalija Rapa, i predsjednik Skupštine umirovljenika Omer Omerefendić, stigli u najavljenu službenu posjetu Općini Žepče, gdje su se sastali s općinskim udruženjem umirovljenika/penzionera u Žepču na čelu s predsjednikom IO Vladom Markovićem, a glavni razlog posjete odnosi se na zadatke u vezi s predstojećim izborima.

Opširnije...

Pobjednice pete polufinalne emisije 10. Radio festivala Radio Žepča Neila Kumbara iz Kaknja i Belma Ćuran iz Prnjavora

U srijedu, 14. ožujka nakon odslušane pete emisije dobili smo finaliste 10. Radio festivala Radio Žepča iz još dva grada partnera koji ove godine sudjeluju u realizaciji našeg jubilarnog festivala. Tako će grad Kakanj predstavljati Neila Kumbara s osvojenih 224 glasa a grad Prnjavor Belma Ćuran s osvojenih 214 glasova .

Opširnije...

Natječaj Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK za dodjelu stipendija studentima I i II ciklusa studija za akademsku 2017/18. godinu

Na osnovu Zaključka o davanju suglasnosti na Program utroška sredstava na poziciji „Tekući transfer za stipendiranje studenata“ Proračuna Zeničko-dobojskog kantona za 2018. godinu, broj: 02-14-3413/18 od 26.02.2018. godine, Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Zeničko-dobojskog kantona r a s p i s u j e

Opširnije...

Potkategorije

Stranica 1 od 248