Najava: Narednog vikenda 5. Likovna kolonija „Ismet Čahtarević Žepče 2020.“

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

U organizaciji JU Dom kulture Žepče i suorganizaciji  Centaa za društveni razvoj „CEDRA“ Žepče i Društva likovnih umjetnika „Mrlja“ Žepče, narednog vikenda bit će upriličena 5. Likovna kolonija „Ismet Čahtarević Žepče 2020.“.


Ova dvodnevna likovna manifestacija bit će upriličena na lokalitetu Lovački dom u Žepču u subotu i nedjelju, 4.i 5. srpnja.


Organizatori ovog kulturnog događaja u našem gradu, ove godine planirali su i jednu novinu. Kao uvod ovim aktivnostima bit će upriličena 1. Izložba na otvorenom, u subotu, 4. Srpnja na platou Doma kulture u Žepču s početkom u 9,30 sati.


Prema riječima ravnatelja JU Dom kulture Žepče, Miroslava Ilića, umjetnici nakon otvorenja izložbe na otvorenom odlaze slikati u prirodi i tišini Lovačkog doma.


„Zbog trenutne aktualne situacije s korona virusom ove godine nismo organizirali Malu koloniju na kojoj sudjeluju nadareni učenici naših osnovnih škola s područja općine Žepče, a istu planiramo za početak nove školske godine“, naglasio je ravnatelj Ilić.BZK Preporod Žepče: Ramazanska čestitka

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

 

"Povodom nastupajućeg mubarek mjeseca Ramazana, u ime Bošnjačke zajednice kulture Preporod Žepče i u svoje ime,svim postačima,vjernicima islamske vjeroispovijesti od srca želim da dane mubarek mjeseca Ramazana provedu u ibadetu, sreći i zdravlju, te da ga u miru i rahatluku ispostite.

Vjerujem , da ćemo uz Božju pomoć, prebroditi sve nedaće koje su nas u posljednje vrijeme zadesile, te da ćemo iz ovog mubarek mjeseca izaći solidarniji, plemenitiji i jači, te da ćemo ako Bog da Bajram dočekati u boljem životnom ozračju".
RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN!

                                                                                                                                                                                    P r e d s j e d n i k
                                                                                                                                                                                         Rusmir Agić

U četvrtak književna večer u Žepču

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

JU Opća biblioteka Žepče Vas poziva na književnu večer koja će biti upriličena u četvrtak, 25.06.2020. godine u kino dvorani Doma kulture s početkom u 19,00 sati.

Sudionici ovog kulturnog događaja u našem gradu su književnici Hadžem Hajdarević i Mile Stojić, moderator programa je Arif Odobašić, a u zabavnom dijelu programa nastupit će Adem Zečak.

Sutra potpisivanja Protokola o prevenciji i postupanju u slučaju prosjačenja djece na području općina Maglaj, Zavidovići, i Žepče

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Misija OSCE-a u BiH će podržati potpisivanje Protokola o prevenciji i postupanju u slučaju prosjačenja djece na području općina  Maglaj, Zavidovići, i Žepče, koje će biti organizirano 10. ožujka  2020. godine u Zavidovićima.

 

Potpisivanje međuopćinskog Protokola o prevenciji prosjačenja ima za cilj jačanje suradnje između relevantnih aktera i razvijanje mehanizama izgradnje kapaciteta institucija na području općina Maglaj, Zavidovići i Žepče da adekvatno rješavaju ovaj problem i osiguraju punu zaštitu djece koja prosjače.

Razvojna agencija Žepče: Poziv na besplatan webinar “Cyber sigurnost u poslovanju malih i srednjih poduzeća”

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Cyber-sigurnost-FINAL-950x405px Poziv na besplatan webinar "Cyber sigurnost u poslovanju malih i srednjih poduzeća"

IMTEC u suradnji s agencijom „RAŽ“ i agencijom „TRA“ organizira webinar “Cyber sigurnost u poslovanju malih i srednjih poduzeća“ koji će biti održan 11. 6. 2020. godine (četvrtak) u 12:00 sati.

Nažalost, svakodnevno smo svjedoci cyber sigurnosnih incidenata na pojedince, velika i mala poduzeća koji mogu biti poražavajući. Jednostavnim mjerama, koje ako se razumiju i provedu, mogu se značajno izbjeći ili umanjiti najčešći udari na cyber sigurnost.

„U namjeri da pomognemo pravnim licima da se zaštite od cyber napada, organiziramo webinar koji ima za cilj upoznati MSP s Digitalnom transformacijom i opasnosti koje donosi sa sobom. Na webinaru će se poduzeća također upoznati i s temama ‘Kako se zaštititi: Hardware-ska (fizička) zaštita’ i ‘Kako se zaštititi: Software-ska (programska) zaštita'“.

U okviru webinara , koji će trajati 120 minuta biće prezentirane  teme prema sljedećoj Agendi:

    12:00 – 12:15 Digitalizacija poslovanja kao neminovnost
    12:15 – 12:45 Prijetnje s kojima se suočavaju kompanije u digitalizaciji poslovanja
    12:45 – 13:15 Kako se zaštiti: hardverski dio
    13:15 – 13:45 Kako se zaštiti: softverski dio
    13:45 – 14:00 Pitanja sudionika

Broj sudionika je ograničen na 80. Svi zainteresirani mogu poslati svoje prijave (uz ime i prezime, broj telefona, e-mail i naziv firme) putem  e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem telefona na br. 032/880-273  najkasnije do 09.06.2020.godine (utorak) do 16:00 h.

Webinar će biti održan putem aplikacije ZOOM, a sudionici će biti blagovremeno, putem e-maila, obaviješteni o pristupnim podacima za Webinar.

MNK Žepče u nedjelju igra protiv Drine iz Goražda

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

U okviru Prve futsal lige FBiH u  nedjelju, 8.03. 2020. godine MNK Žepče odigrat će  zadnju ovosezonsku ligašku utakmicu  na domaćem terenu. Žepčacima u goste dolazi ekipa   MNK Drina iz Goražda.

Utakmica se igra u dvorani KŠC-a Don Bosco u Žepču s početkom 19,30.

"Obje ekipe ulaze u susret opušteno, rasterećene od ambicija. Očekuje nas dobar futsal, zato dođite i podržite nas u što većem broju", poručili su iz MNK Žepče

Page 1 of 55