Petak, Listopad 19, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

„Blagdanska čarolija“u Žepču od 19. do 23. prosinca

U blagdanskom razdoblju od 19. do 23. prosinca ove godine u Žepču će po šesti puta biti organiziran „Božićno-novogodišnji sajam” kojeg će pratiti bogat kulturno zabavni program.

Pod zajedničkim imenom „Blagdanska čarolija”, tijekom četiri dana će na platou „Doma kulture biti izložen sajam na otvorenom, gdje će mnogobrojni proizvođači predstaviti svoje proizvode.

„Blagdansku čaroliju” zajednički organiziraju JU „Dom kulture” Žepče i Općina Žepče, a pod pokroviteljstvom Općinskog načelnika Mate Zovke.

U utorak,  19. prosinca 2017. godine s početkom u 16:00 sati bit će upriličeno i otvorenje šestog „Božićno- novogodišnjeg sajma”, na kojem će svoj doprinos, kao i proteklih godina, dati članovi MK United Žepče koji će za sve posjetitelje kuhati krah a za najmlađe upriličiti podjelu paketića.

Žepački bajkeri će i ove godine prije svečanog otvorenja sajma posjetit štićenike Centra za djecu s posebnim potrebama u Žepču i darovati ih prigodnim poklonima te upriličiti tradicionalnu vožnju gradskim ulicama .
Prema najavama organizatora na sajmu će posjetitelji imati priliku uživati degustaciji specijaliteta pripremljenih po starim receptima i uživati u glazbenom i kulturno-zabavnom repertoaru.

„Na brojnim štandovima građani će moći prezentirati rukotvorine, originalne darove, prirodnu kozmetiku, kreme, meleme i druge biljne pripravke, med, kolače, likere i mnoštvo drugih delicija i proizvoda“, poučili su organizatori

Blagdani su prilika za druženje i zajedništvo!

Pozivamo Vas da svojim dolaskom uveličate šesti božićno-novogodišnji sajam „Blagdanska čarolija 2017“.