Utorak, Ožujak 19, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Humanitarni rukometni derbi između RK Žepče i RK Krivaja

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U subotu 11. ožujka u 16:00 sati u KŠC-u Don Bosco u Žepču odigrat će se derbi susret između RK Žepče i RK Krivaja. Utakmica se igra u okviru trinaestog kola Prve rukometne lige Federacije u skupini Sjever.

Ovaj susret je i prilika da se RK Žepče priključi humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za školovanje gluhonijemog dječaka Ervina Međića iz Maglaja stoga će  u subotu gledatelji svoje novčane priloge za ovu svrhu moći ubaciti u kutije koje će biti postavljene na ulazu u dvoranu.


Ervin Međić se trenutno školuje u tuzlanskom Centru za govornu i slušnu rehabilitaciju ali je zbog nemogućnosti obitelji da snosi troškove, njegovo dalje obrazovanje dovedeno u pitanje. Ako se žurno ne iznađu sredstva za troškove liječenja i školovanja u Tuzli Ervin će morati prekinuti obrazovanje jer njegovi roditelji, koji su također gluhonijemi, nisu više u mogućnosti snositi troškove.


Centar za gluhe Sarajevo uputio je apel ljudima dobre volje da se pridruže ovoj akciji kako bi se osigurala sredstva za nastavak Ervinovog školovanja. Svi koji svi koji mogu voljni su pružiti financijsku pomoć obitelji Međić neka se isključivo porukom jave Ervinovom ocu Ševalu Međiću na telefon broj 060 304 0580.


Iz Uprave RK Žepče pozivaju gledatelje da dođu dati podršku mladim Žepačkim rukometašima i da svojim dragovoljnim prilogom podrže ovu humanitarnu akciju.

Ulaz na utakmicu je slobodan !