Petak, Ožujak 22, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

U petak Večera siromaha u Katoličkom školskom centru "Don Bosco" u Žepču

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U organizaciji salezijanskih suradnika i prijatelja misija u petak 16. ožujka u 18,00 sati u Katoličkom školskom centru "Don Bosco" u Žepču održat će se Večera siromaha. To je humanitarna aktivnost koja se u održava već 7. godinu za redom s ciljem misijske animacije i pomoći misijama.

Ove godine cilj akcije je pomoć djeci u Gani u Salezijanskoj zajednici gdje djeluje don Ivan Stojanović . Humanitarna večer će se sastojati od molitvenog dijela, zatim slijedi kratka prezentacija za upoznavanje sudionika o životu i kulturi naroda za koji je namijenjena pomoć, skromna večera nakon koje slijedi zabavno dio i druženje.

Organizatori Večere siromaha predviđaju trajanje programa od dva sata i pozivaju naše sugrađane koji imaju osjećaj za sve one koji su potrebni naše pomoći da dođu i daju svoje dragovoljne priloge, kako bi na ovaj način pomogli i priključili se akciji prikupljanja sredstava za kopanje bunara za vodu i tako pomogli djeci u Gani.

Ulaznice za ovaj humanitarni događa, odnosno simbolična cijena obroka je 5 KM a svi oni koji mogu i žele, prema svojim mogućnostima, mogu darovati sredstva za ovu plemenitu humanitarnu aktivnost.