Srijeda, Ožujak 20, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

U ponedjeljak besplatni treninge za poduzetnice u Žepču

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Fondacija Networks, uz podršku Američke ambasade u BiH, u okviru projekta Jačanje lokalnih liderki u poduzetništvu, poziva poduzetnice koje imaju manji biznis ili one koje imaju ideju za pokretanje vlastitog biznisa, na besplatne treninge poduzetništva s ciljem jačanja ličnih i profesionalnih kapaciteta kroz tri tematska modula: prodaja i marketing, brendiranje i komuniciranje kroz društvene mreže vašeg proizvoda/usluge/servisa.

Pored toga, kroz treninge i mentorski rad, akcenat će biti stavljen i na njegovanje mreže poduzetnica i poduzetničkog duha u manjim sredinama, u svrhu povezivanja i daljeg razvoja zajednice i njih kao liderki u svojim društvima.

Radionica u Žepču će biti održana 09.07.2018. u sali Općinskog vijeća Žepče u terminu od 10:00 – 16:00.


Sve što trebate uraditi jeste popuniti aplikacionu prijavu na ovom linku https://goo.gl/forms/VtIx2StKrnYyMhsq1 ili u slučaju dodatnih pitanja javiti se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona +387 33 407 211.


Odabrane kandidatkinje bit će obaviještene e-mailom i putem telefona, nakon čega će dobiti agendu i program rada. Sudionicama će biti osiguran obrok kao i refundacija puta za one iz bližih lokalnih zajednica.


Treninzi se odvijaju u pet bh. gradova: Ljubinje, Žepče, Srebrenica, Bratunac i Istočno Sarajevo, a kroz program treninga i mentorsku podršku proći će ukupno stotinu poduzetnica. Pored radionica i šestomjesečnog mentorstva, 5 najboljih sudionica će biti nagrađene dolaskom i sudjelovanjem na najvećem regionalnom forumu biznisa, tehnologije i inovacija Sarajevo Unlimited, u studenom ove godine.