Srijeda, Ožujak 20, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

U nedjelju 11. Globarička biciklijada

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U nedjelju 5. kolovoza 2018. godine s početkom u 15,00 sati počinje 11. Globarička biciklijada.
Podsjećamo, biciklijada predstavlja vožnju rekreativnog tipa i vozi se na relaciji Globarica- Zavidovići – Vinište - Žepče – Bistrica- Zavidovići – Globarica, u dužini od oko 50 kilometara.

Globarička biciklijada je prepoznata kao značajan kulturno–sportski događaj koji već jedanaestu godinu okuplja više od stotinu sudionika svih uzrasnih skupina, a prema riječima organizatora i ove godine će okupiti veliki broj zainteresiranih.


Iz godine u godinu biciklijada postaje i mjesto okupljanja mladih ljudi iz Globarice i drugih mjesta općine Žepče, te općina  Zavidovići i Maglaj, tu su i gosti iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke.
Kao posebna zanimljivost, ove godine na biciklijadi sudjeluje i jedan oldtajmer među biciklima napravljen davne 1949. godine.

Od strane organizatora bit će osigurana i tehnička potpora za brze intervencije i eventualne popravke tijekom vožnje.


Nakon rekreativne vožnje i povratka u Globaricu organizatori su pripremili zanimljiv zabavni program uz tombolu i glavnu nagradu bicikl.
„Dođite u nedjelju 5. srpnja u Globaricu, budite naši gosti, promovirajmo zdrav način života i upoznajmo ljepote žepačkog kraja“, poručili su organizatori 11. Globaričke biciklijade.