Subota, Listopad 19, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Karate klub Viktoria organizira prvi karate Kup u Žepču

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Po prvi put u Žepču u sklopu obilježavanja 25. godina uspješnog rada i postojanja Karate klub Viktoria organizira Karate Open 2018.
Na dan 27.10 u naš grad dolazi više od 400 natjecatelja koji će svoje umijeće i trud pokazati na karate kupu koji će se narednog vikend održati u prostorijama KŠC Don Bosco u Žepču.
Ovaj sportski događaj okupit će djecu s područja cijele BiH i zemalja regiona, čak 15 kvalitetnih klubova dolazi u naš grad, a očekuje se i veći broj klubova koji će potvrditi svoj dolazak pred samo natjecanje.


Franc Jakić iz Karate kluba Viktoria navodi kako je ideja o domaćinstvu ovog kup natjecanja ali i okupljanju sportaša u Savez na županijskom nivou nastala početkom godine, čiji su nositelji članovi KK Viktoria Žepče.


„Ovaj veliki sportski događaj u našem gradu je svojevrsno priznanje od strane Karate saveza koji ima veliko povjerenje i respekt prema našem klubu. Radi se o višednevnoj manifestaciji koja će u petak i subotu okupiti više stotina mladih sportaša. Po prvi puta u našem gradu bit će održan i seminar za sudce na kojem će sudjelovati više od 20 mladih ljudi iz naše županije, a koji će upravo na dan natjecanja u subotu polagati svoj ispit“, kazao je Jakić gostujući u programu Radio Žepča.


Iz KK Viktoria Žepče posebno su istaknuli nastup kvalitetnih seniorskih ekipa koje će se natjecati u disciplinama kumite i kate, a najuspješniji bit će nagrađeni i novčanim nagradama. Kada su nagrade u pitanju na ovom natjecanju birat će se Fair-play sutkinja, sudac i trener, a Viktorijanci su pripremili prikladne plakete za uspomenu i sjećanje na 1. Victori – Open kup u Žepču.


„Kruna svega je kulturno zabavna večer koja će biti upriličena u nedjelju 28. listopada u restoranu California Lug-Brankovići, svojevrstan rođendanski party na kojem želimo zahvaliti svima koji su u proteklih 25 godina bili uz nas. Prije svega, našoj bezrezervnoj podršci, roditeljima, našoj djeci, našim pokroviteljima i svim prijateljima kluba. Posebnu zahvalnost dugujemo načelniku općine Žepče, Mati Zovko, koji nas nesebično pomaže sve ove godine. I ovaj naš prvi Karate kup odvija se pod pokroviteljstvom općinskog načelnika i ovom prigodom zahvaljujemo u ime cijelog kluba na tome“, istaknuo je Jakić.


„Karate nije sport koji djeci može osigurati egzistenciju nego je život koji se živi i sport koji se jednostavno voli", poruka je koju su uputili iz ovoga kluba.

Trener Jakić zahvalio se i našoj kući, Radio Žepču za sve godine prijateljstva i potpore „Radio Žepče je jedan od naših glavnih medijskih pokrovitelja ovog velikog događaja“, kazao je Jakić.

„Veliko hvala u ime kluba želimo iskazati i našem predsjedniku Vinku Zovko, koji je prepoznao naš moto i naš ustrajan rad te nam pruža moralnu i financijsku potporu.

Želim iskoristiti prigodu i pozvati naše sugrađane da u subotu 27. Listopada od 12:00 do 14:00 sati pogledaju ove borbe“, kazao je Franc Jakić u razgovoru za Radio Žepče.

Prijave za ovo natjecanje još su u tijeku, a Viktorijanci pozivaju sve Žepčanke i Žepčake da u subotu 27.listopada dođu u dvoranu KŠC-a i uživaju u reviji karatea i proslave 25 godina rada i postojanja ovog sportskog kolektiva u našem gradu