Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Katolički školski centar „Don Bosco“ i Hrvatska kulturna zajednica „Troplet“ pozivaju vas na predstavljanje Zbornika Dubine srca ljudskoga

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Katolički školski centar „Don Bosco“ i Hrvatska kulturna zajednica „Troplet“ povodom Mjeseca hrvatske knjige i Tropletovih dana kulture u petak 9. studenog 2018. godine u 17 sati u Katoličkom školskom centru“Don Bosco“ organiziraju predstavljanje Zbornika pod nazivom Dubine srca ljudskoga.


Kao i svake godine, HKZ Troplet je za sv. Josipa raspisao nagradni natječaj za najbolji neobjavljeni literarni rad za 2018. godinu s temom „Živjeti u svijetu slobode“ za osnovne škole te „Bitno je očima nevidljivo“ za srednjoškolce. Od velikog broja prispjelih radova, prosudbeno povjerenstvo je odabralo najuspjelije koji će biti objavljeni u Zborniku.

Također, po pet najboljih autora u obje kategorije (osnovna i srednja škola) će dobiti pohvalnice a tri najbolja i novčane nagrade. Kako je najbolji autor–učenik srednje škole iz Žepča, Stjepan Jozinović učenik Opće gimnazije, predstavljanje Zbornika i dodjela pohvalnica i nagrada će ove godine biti organizirana u Žepču, u suradnji s gimnazijom Katoličkog školskog centra “Don Bosco”, u petak, 9. studenoga u 17 sati.