Četvrtak, Rujan 19, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Danas u Žepču predstavljanje knjige „Ne dam te od sebe“

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Predstavljanje knjige pod naslovom „Ne dam te od sebe“ autora Marijana Krajinovića, u kojoj autor razmišlja o smislu života i konačnom cilju, bit će organizirano danas s početkom u 19:00 sati u prostorijama Katoličkog školskog centra „Don Bosco“ u Žepču, u organizaciji salezijanske zajednice.

O knjizi će govoriti: don Josip Krpić, časna sestra Barbara Čavlina, hrvatski olimpijac i poduzetnik Ivan Mustapić i autor Marijan Krajinović, a zbor će otpjevati pjesmu pod naslovom: Mom Bogu i mojoj kćerkici Mariji.


Organizatori pozivaju sve zainteresirane na ovaj događaj na kojemu će posjetitelji će imati prigodu izravno razgovarati s autorom, kao i mogućnost da kupe knjigu jer je predstavljanje ujedno i prodajnog karaktera.


Pored Žepča, promocija će biti održana u  Sarajevu, Travniku i Vitezu


• U Sarajevu u franjevačkoj samostanskoj crkvi sv. Ante na Bistriku, 6. ožujka 2019. nakon večernje Svete mise u 18 sati. I ovdje će o knjizi govoriti gore spomenuti predstavljači.

• U Travniku u sjemenišnoj crkvi sv. Alojzija Gonzage, 7. ožujka 2019. nakon Svete mise u 11 sati. O knjizi će, osim gore spomenutih predstavljača, govoriti i biskup banjolučki mons. Franjo Komarica.

• U Vitezu u Franšiznom centru BiH, 7. ožujka 2019. u 19.30 sati. I ovdje će o knjizi govoriti biskup Komarica i gore spomenuti predstavljači.


Najavu ovog događaja u Žepču poslušajte u poslijepodnevnom programu Radio Žepča.