Uskoro u Žepču tradicionalni sajam poljoprivrednih proizvoda pod nazivom 4. "Dani maline I meda “ Žepče 2019. koji će se održati na prostoru gradske tržnice u Žepču u subotu, 13. srpnja s početkom u 10:00 sati.

Za ovu sada već tradicionalnu manifestaciju u našem gradu , a koju organizira Razvojna agencija žepče I Općina žepče, prijavilo se vise od 80 izlagača koji će se predstaviti posjetiteljima u Žepču.

Izlagači će predstaviti svježe jagodičasto voće, i povrće, domaće sokove, prerađevine od voća i povrća, sireve, domaću tjesteninu s gljivama, i začinskim biljem, sve vrste domaćeg brašna, pčelarske proizvode, čoko-med, biljne preparate, proizvode prirodne kozmetike, organske ljekovite proizvode , tradicijske rukotvorine, i proizvode zanatske obrtničke bh. tradicije. Među izlagačima predstavit će se brendovi poljoprivrednih obrta iz Republike Hrvatske koje okuplja Akroklaster Vukovarsko-srijemske županije.

“Na 4. „Danima maline i meda“ Žepče 2019. Godine očekuju vas brojna iznenađenja, degustacije prerađevina od voća ,domaći sokovi, slastice, brojne nagrade i poklon iznenađenja kao i bogat i zanimljiv kulturni program. Pokažimo bh proizvođačima da cijenimo njihov trud i vrijedni rad.
Vidimo se 13.07.2019.”, poručili sui z Razvojne agencije Žepče.