Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Međunarodna biciklistička utrka „Žepče 2019“

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

U nedjelju, 06.10.2019.godine  u organizaciji BBK „Pedala“ Žepče, općine Žepče i Biciklističkog savez BiH  bit će upriličena Međunarodna biciklistička utrka „Žepče 2019“, koja je posljednja trka Premijer lige i koja će se bodovati za BSBiH Premijer lige.

Tim povodom iz BBK „Pedala“ Žepče pozivaju bicikliste, prijatelje prijateljima biciklizma, sportaše  i sve  koji vole sport ili imaju natjecateljsku narav  da dođu i sudjeluju uz srdačnu dobrodošlicu.
„Dođite i uživajte u snazi, brzini i vještinama najboljih biciklista Bosne i Hercegovine i susjednih zemalja. Ovoga puta uživat ćemo u posebnoj varijanti utrkivanja na kratkoj kružnoj stazi gradskim ulicama (criterium) gdje publika "iz prve ruke" može pratiti i osjetiti svu tu snagu i brzinu. Na ovaj način ćemo izbjeći ogroman policijski posao oko osiguranja klasičnih cestovnih utrka koje smo radili prethodnih godina, ali ujedno i omogućiti domaćoj publici da prisustvuje ovom nesvakidašnjem eventu na ulicama našeg grada“, poručili su ispred BBK „Pedala“ Žepče.

Dobro došli !!!