IZ Uprave MNK Žepče su nas zamolili da objavimo informaciju o humanitarnoj utakmici koja se igra u nedjelju u sportskoj dvorani KŠC-a don Bosco u Žepču. Obavijest prenosimo u cijelosti:

„Uz dogovor sa obitelji naše Martine Kopić, zbog veće potrebe za humanitarnom pomoći, naša se humanitarna akcija preusmjerava na Luciju Filipović.

Pomozite nam da zajedno prikupimo novčana sredstva za robotsku neurorehabilitaciju za petogodišnju Luciju Filipović iz Luga Brankovića, kojoj je po rođenju ustanovljena dijagnoza CP- diskinetski tip.

Lucija je u 11 mjesecu u Zagrebu na poliklinici Glavić završila prvi ciklus rehabilitacije u trajanju od 12 tjedana na koje je dobro reagira, ali zbog jako visoke cijene istih njihov nastavak bi uskoro mogao postati neostvarena želja za Luciju i njezine roditelje.

Još jednom vas pozivamo sve na našu posljednju utakmicu ove godine, u nedjelju 15.12.2019. u 16h, te da kupnjom ulaznice pomognemo našoj Luciji.

Cijena ulaznice: 5KM

Ulaznice u prodaji u Caffe "Sport" i Caffe-Pizzeria "Face", a na dan utakmice na blagajni dvorane“, poručili su iz MNK Žepče.