Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

"Đurologija" početkom veljače pred publikom u Žepču

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Početkom veljače u  Žepče dolazi jedna od najgledanijih predstava "Đurologija".


Brojni su bh. gradovi u kojima je "Đurologija" izvedena i po nekoliko puta, a ipak svaki put se traži karta više.

Nema dvojbe  da će tako biti i u narednom periodu, kada će priliku da uživa u jednoj od najgledanijih predstava imati publika i  u Žepču i to uskoro ,  09.02.2020. u Domu Kulture s početkom u 20 h.


Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom „Đurologija“ obora rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-up-a u našoj regiji!

„Đurologija“ je, naime, u dosadašnjih 60 mjeseci postojanja, igrana više od 450 puta i vidjelo ju je preko 350.000 posjetitelja te još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku i puniti dvorane diljem regije.


Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom, koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ zaista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, je u stvari zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom kao glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge te pruža publici 90-minutni show bez premca!

Regionalni hit - ANTI STAND-UP PREDSTAVA „ĐUROLOGIJA“ by Branko Đurić Đuro održat će se  09.02.2020. u Domu Kulture s početkom u 20 h.


Ulaznice dostupne za kupovinu u tajništvu Doma Kulture.