Ponedjeljak, Srpanj 23, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Načelnik Mato Zovko ugostio zlatne reprezentativce karate reprezentacije BiH

Danas je općinski načelnik Mato Zovko s predsjedavajućim OV Žepče Muhamedom Jusufovićem i pomoćnikom Službe za opću upravu i društvene djelatnosti Ilijom Barešićem ugostio članove Karate kluba „Gard“ iz Begovog Hana, koji su na Svjetskom prvenstvu u Rumunjskoj osvojili zlatne medalje.


Načelnik Mato Zovko je čestitao zlatnim momcima Harunu Kameriću i Nirhadu Mašića, te Hani Suljević, na sudjelovanju na Svjetskom Fudokan prvenstvu u Cluju u Rumunjskoj održanog od 2. do 5. studenog.


Ovom prilikom Načelnik Zovko je čestitao i treneru Adisu Orlić na dosadašnjem radu s mladim karatašima, a karatašima poručio da i u budućnosti nastave nizati uspjehe. Načelnik je sportašima dodijelio i simbolične nagrade kao određeno priznanje za postignute rezultate, te naveo da su karataši postignutim rezultatima predstavili svoj klub, Općinu Žepče ali i Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu.


Trener Adis Orlić se zahvalio načelniku Zovki i njegovim suradnicama te napomenuo da je na natjecanju u Rumunjskoj sudjelovalo 2.500 natjecatelja, gdje je Harunu Kamerić osvojio dvije zlatne medalje u katama pojedinačno i ekipno s kadetima, a Nirhad Mašić u juniorskoj konkurenciji također se okitio zlatnom medaljom.

A.T