Petak, Ožujak 22, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

10. RFRŽ: Pobjednice četvrte polufinalne emisije su Amela Imamagić iz Vareša i Nađa Mamela iz Breze

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


Jubilarni 10-ti festival Radio Žepča realiziramo uz pomoć naših partnerskih stanice, a ove godine to su :Radio Busovača, Radio Ilijaš, Radio Breza, Radio Kakanj, Hrvatski radio Bobovac Vareš, Radio Olovo, Radio Prnjavor, Radio Odžak, Radio Livno, Radio 1503 Zavidovići, Radio Kupres, Radio Usora, Radio Jajce, Radio Rama, Radio Doboj, Radio Prijedor, Radio Novi Travnik i Radio Slavonski Brod.


Tako prema stručnoj ocjeni žirija naših partnerskih radio stanica i glasova slušatelja dobili smo i pobjednice, iz Vareša u finale odlazi Amela Imamagić sa skladbom 11 od Marije Šerifović s ukupno osvojenih 206 glasova. Pobjednica četvrte polufinalne emisije iz Breze je Nađa Mamela također sa skladbom 11 od Marije Šerifović za čiju izvedbu je dobila 222 glasa.


U srijedu, 14. Ožujka s početkom u 12 sati i 30 minuta u programu radio Žepča i svih partnerskih radio stanica očekujemo da nam se predstave mladi pjevači iz Kaknja i Prnjavora.Pogledajte zbirnu tabelu s glasovima za natjecatelje iz Breze i Vareša.