Nedjelja, Srpanj 21, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

JP „Komunalno“ Žepče: Produžena sezona grijanja

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika i niskih temperatura koje ovih dana imamo u BiH, a koje nisu zaobišle ni općinu Žepče, iz JP „Komunalno“ Žepče obavještavaju korisnike usluge gradskog grijanja, da će sezona grijanja koja je predviđena da traje do danas, 15. travnja, biti produžena i u narednim danima.

Naime, ovu informaciju je za Radio Žepče potvrdio direktor JP „Komunalno“ Žepče Mirko Šumić, kazavši da će ovo poduzeće nastaviti vršiti isporuku toplotne energije do krajnjih korisnika, još minimalno dva dana, a ukoliko se vremenske prilike ne promjene i u narednim danima u poduzeću će razmotriti daljnje korake.

Podsjećamo, sezona grijanja i isporuke toplotne energije na području općine Žepče traje od 15. listopada do 15. travnja. Puni kapacitet grijanja je svaki dan od 06:00 do 22:00 sata, a smanjeni kapacitet je od 22:00 pa do 06:00 sati ujutro.

Ovisno o vremenskim prilikama koje vladaju po završetku sezone grijanja, svake godine se naknadno donose odluke, da li će sezona biti produžena ili ne. Ove godine, i susjedna općina Zavidovići je donijela odluku da sezona grijanja bude produžena, zbog  vremenskih prilika i niskih temperatura zraka, a na zadovoljstvo krajnjih korisnika čiji će domovi i narednih dana biti zagrijani.