Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

FOTO: Žepče: Otvorena izložba radova štićenika Dnevnog centra "Naš čarobni svijet"

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

U okviru Žepačkog ljeta 2019. i Dana otvorenih vrata JU Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama ZDK, danas je u Galeriji Ljerke Njerš u Žepču otvorena izložba kreativnih radova štićenika Centra za djecu i odrasle s posebnim potrebama Žepče.


Na početku nazočne je u ime organizatora pozdravio ravnatelj JU Dom kulture Miroslav Ilić naglasivši da je ova izložba već treću godinu za redom sastavni dio Žepačkog ljeta, a tako će ostati i u buduće, te pozvao naše sugrađane da dođu i pogledaju izložbu i podrže kreativni rad štićenika Centra u Žepču.

Voditeljica radne jedinice Dnevni centar za djecu i odrasle Žepče i Maglaj, Jelena Stojšin naglasila je za Radio Žepče da manifestacija Dan otvorenih vrata JU Centar za djecu i odrasle s posebnim potrebama ZDK traje četiri dana, a u petak na platou Doma kulture Žepče bit će upriličeno druženje štićenika Centra Žepče i Maglaj s polaznicima Vrtića „Mumi“ i „Don Ivica Čondrić“ Žepče,  gdje su planirane mnogobrojne kreativne aktivnosti, crtanje, slikanje uz glazbu i ples.

Današnju izložbu"Naš čarobni svijet“ u Žepču otvorio je štićenik Centra Himzo Džaferović.

Izložba je prodajnog karaktera i svi naši sugrađani istu mogu pogledati svaki dan do četvrtka, 13. lipnja od 9,30 do 12 i 30, sav prihod namijenjen je za potporu rada kreativnih radionica u Centru.