Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

FOTO: U Žepču održan 9. Sajam zapošljavanja u organizaciji JU Služba za zapošljavanje ZDK

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Nezaposlene osobe, studenti, maturanti, učenici završnih razreda srednjih škola, ali i osobe koje žele promijeniti posao i graditi novu karijeru u Žepču su danas imali priliku da se upoznaju sa 37 poslodavaca koji nude preko 300 različitih poslova kroz 9. Sajam zapošljavanja u organizaciji JU Služba za zapošljavanje ZDK.

Sajam koji je danas  prvi put održan na području općine Žepče, ima za cilj povezivanje i uvezivanje poslodavaca s tražiteljima posla, a svrha istog je da se nezaposlene osobe  upoznaju s ponudom otvorenih radnih mjesta, te da predstave svoje kompetencije potencijalnim budućim poslodavcima.

Ovogodišnji Sajam koji je održan u Domu kulture, točnije u Gradskoj kavani, službeno su otvorili direktor Službe za zapošljavanje ZDK  Anto Pešić, načelnik općine Žepče Mato Zovko i ministrica za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK Azra Šabanović.

Regionalnog karaktera i orijentiran  na područje općina Žepče, Maglaj i Zavidovići, Sajam je  organiziran  pod pokroviteljstvom Federalnog zavoda za zapošljavanje, Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice i Općine Žepče.