Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Žepčanka Gordana Antolović: "Predstavljam vam 100% prirodnu kozmetiku"

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Gordana Antolović (44) iz Žepča, završila je Srednju medicinsku školu, ali su je životni putevi i interesiranja odveli u drugom smjeru. Njena životno-poslovna priča imala je jedan zaokret kojim je pokazala smjelost, odlučnost i istraživački duh. Isplatilo se i nije pogriješila jer su njeni proizvodi danas poznati širom BiH. Sve je počelo kao hobi, a potom se pretvorilo u posao. Prije nego se odlučila za pokretanje vlastitog biznisa radila je posao u struci jer je to ono što voli raditi ali je potom svoj put prepoznala u kozmetici, odnosno proizvodnji prirodne kozmetike.


Spremna za suradnju, komunikativna, susretljiva i uporna, Gordana je istraživala ljekovito bilje, a kako se i sama bori s problemima kože, zbog sebe je napravila prvi melem koji je ubrzo dobio potražnju za višom proizvodnjom i distribucijom proizvoda.


-„Osam godina je prošlo kako sam napravila prvu kremu, a dvije godine kako smo registrirani kao firma. Moji proizvodi su 100% prirodni proizvodi. Pravim kreme za zdravu i bolesnu kožu, razne kapi za ojačanje organizma, serume za lice, čajeve, a u ponudi imam i policu zdrave hrane (medovi, džemovi s ljekovitim dodatcima).Strogo biram mjesta gdje ubiremo ljekovito bilje, tamo gdje nema zagađivača, gdje zvuk automobila ne dopire. Dio proizvoda je analiziran na Institutu zdravstva Sarajevo“ – ponosna je Gordana koja je prije dvije godine registrirala djelatnost i hobi pretvorila u posao – GOGA PRIRODNA KOZMETIKA.-„Imamo otvoren prostor u našem kraju u Radunicama, jedan dio proizvoda možete pronaći u ljekarnama u Žepču, a petkom i subotom u Fisu na Brankovićima smo sa štandom“ – rekla je Gordana koja kao najznačajnije poslovno dostignuće ističe to što je dobila odobrenje da njeni proizvodi budu postavljeni i apoteke.U planu ima proširenje asortimana proizvoda kao i proširenje tržišta. Kada je riječ o tržištu, svoje proizvode planira plasirati na primorje.


Gordanine proizvode možete pogledati i na Facebook stranici Goga prirodna kozmetika.


zeda.ba