Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Novoimenovani načelnik PU Žepče Vinko Grlić u posjeti Općinskom načelniku

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Danas 15.01.2020. godine Općinski načelnik Mato Zovko je primio novoimenovanog načelnika Policijske uprave Žepče gospodina Vinka Grlića.

Krajem 2019. godine, načelnik PU Žepče Vladimir Jozinović je umirovljen, a od 01.01.2020. godine, gospodin Vinko Grlić imenovan je novim načelnikom Policijske uprave Žepče. Na prvom službenom sastanku Općinskog načelnika i novoizabranog načelnika PU, tema razgovora je bila suradnja općinske administracije i Policijske uprave, te presjek sigurnosnog stanja i prilika u Žepču.

Općinski načelnik Mato Zovko je načelnika policije upoznao s funkcioniranjem općine, kao i s potencijalnim problemima. Istaknuo je kako je dosadašnja suradnja Općine Žepče i PU Žepče bila obostrana, a profesionalnost rada PU Žepče ono po čemu je žepačka policijska uprava bila prepoznatljiva u Zeničko-dobojskoj županiji. Naglasio je i kako je cilj sastanka nastavak suradnje i ostvarivanje što bolje komunikacije između policije i općinske administracije, radi postizanja veće sigurnosti naših građana.

Općinski načelnik Zovko je naveo kako unatoč dobrim pokazateljima rada, uvijek ima prostora za napredak. Ugled policije treba biti neupitan, a poštovanje i povjerenje javnosti kako u općinske službe, tako i u policiju nepokolebljivo. Naveo je kako vjeruje da će novoizabrani načelnik nastaviti suradnju i započete promjene u sustavu, inzistirajući na rezultatima, profesionalnosti i znanju kao jedinim mjerilima uspješnosti, koji će za rezultat imati rješavanja potencijalnih problema na području naše općine.

Ovom prilikom novoizabrani načelnik PU Žepče je iznio prioritetne namjere svoga rada gdje je u prvom planu naveo stvaranje uvjeta za siguran i nesmetan rad policije, odnosno policijskih službenika.