Nedjelja, Lipanj 16, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Poznati polufinalisti turnira mjesnih zajednica u Žepču

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


Druženje su otvorile ekipe Tatarbudžaka i Ljubne. U regularnom dijelu susreta nije bilo pogodaka. Pobjednika je odlučilo izvođenje penala.
Preciznost i sigurnost u izvođenju jedanaesteraca pokazala je ekipa Tatarbudžaka s rezultatom 3:2. Igračem susreta proglašen je Mihael Markanović.


Na drugom odigranom susretu te večeri ekipa Lug Brankovića savladala je ekipu Globarice s rezultatom 3:1. Igračem utakmice proglašen je, strijelac sva tri pogotka za pobjedničku ekipu, Ivan Martinović(3', 15' i 30'), dok je za ekipu Globarice gol postigao Nikola Matijević(7').


Treću utakmicu odigrale su ekipe Bistrica i Gornja Ozimica s po jednim postignutim pogotkom u regularnom dijelu utakmice. Ekipa Bistrice pokazala je veće umijeće nadigravši protivnika u jedanaestercima rezultatom 4:3. Igračem susreta proglašen je Josip Jurić.


Posljednja utakmica koja se trebala odigrati između ekipa Željezno Polje i Čusto Brdo registrirana je službenim rezultatom 3:0. Ekipa Čusto Brdo odustala je od nastupa na utakmici zbog tragedije u obitelji jednog igrača.


U nastavku turnira za četvrtak su zakazane polufinalne utakmice ekipa:
20:00 h Tatarbudžak – Bistrica
21:00 h Željezno Polje – Lug Brankovići

Pobjednici iz ovih susreta snage će odmjeriti u finalnoj utakmici koja je zakazana za petak.

Prema najavi organizatora postoji mogućnost da se drugi susret odigra nešto kasnije od najavljenog.

“Moguće je da se  druga polufinalna utakmica odigra nešto kasnije jer smo u pregovorima da bude odigran jedan revijalni susret, još ništa  nije potvrđeno. Sve izmjene oko satnice bit će blagovremeno dostupne", poručili su organizatori.
Tijekom odigravanja polufinala naplaćivat će se ulaz na poligon po simboličnoj cijeni od 1KM. Svi koji kupe ulaznicu sudjeluju u nagradnoj tomboli koju organizira NK Žepče.