Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Poznat protokol za doček vatrenih! Sprema se dosad neviđen spektakl!

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Podvig kojeg su   ostvarili hrvatski reprezentativci u dalekoj Rusiji već sada jeste povijest. Slavi se u cijelom svijetu gdje žive ljubitelji nogometa i navijači hrvatske reprezentacije, slavlje ni danas ne jenjava. Gledaju se reprize svih utakmica i prepričavaju nogometne čarolije koje su nam priredili Vatreni. Dok se  iščekuje nedjeljna utakmica s Francuzima iz Zagreba najavljuju doček koji se sprema za Vatrene i izbornika Zlatka Dalića, a sve to pod palicom poznatog hrvatskog redatelja Krešimira Dolenčića koji je o protokolu koji pripremaju, progovorio za portal www.dnevno.hr.

”Doček naših nogometaša pripremamo u ponedjeljak, odvit će se po danu, točnije u popodnevnim satima. Pozivamo sve građane da naprave veličanstveni špalir od aerodroma do Trga. To je jako važno pa nam pomozite da tamo oko Slavonske, mosta Slobode i Vukovarske to tako izgleda. Policija bi uskoro trebala objaviti trasu, ali to je uvijek ista trasa: Savska, Frankopanska, Ilica i onda na Trg bana Jelačića”, poručuje naš sugovornik uvjeren kako će se na centralni zagrebački trg sliti pola Hrvatske, što je posve razumljivo.

Kada je pak o izvođačima riječ, još uvijek nije poznato tko će, i hoće li uopće itko zabavljati okupljene navijače. ”Nemamo veliku pozornicu na Trgu, ali na sceni sigurno neće biti nikakav bend. To će biti sve podređeno igračima, sve što ide ići će na matricu”, poručuje Dolenčić.

Prema svemu sudeći, posve opravdano, u prvom planu bit će isključivo nogometaši pa tako prostora neće biti za glazbenike i političare niti za druge koji s ovom pričom nemaju veze. Govore bi, sukladno tome, trebali držati igrači, izbornik i ostali koji su uistinu zaslužni za nezapamćeni uspjeh.

”Spektakl je ionako već gotov. Imamo publiku i reprezentaciju. Ja sam tu samo skromni podizvođač koji malo stvari organizira, mi moramo poslati prekrasnu sliku u svijet. Finu, mirnu i lijepu. Time se bavimo, a bavimo se i sa sigurnosnom stranom ove priče jer to su vrlo visokorizične stvari”, zaključio je poznati redatelj.

www.dnevno.hr