NK Žepče pobjedom u Olovu plasirao se u polufinale Kupa ZDK

Utakmica u Olovu nije obilovala prilikama, pa tako ni golovima. Nakon 90 minuta bez golova pristupilo se izvođenju jedanaesteraca. U prve četiri serije uspješni su bili svi izvođači, a za Žepče su pogađali Goran Jurić, Vlado Lučić, Anton Tadić i Hadis Krehmić. U petoj i odlučujućoj seriji Nikola Trogrlić je obranio udarac domaćeg igrača, da bi Nikola Tadić zabio za pobjedu Žepča od 4:5.

Opširnije...

Šahovski klub Žepče osvojio drugo mjesto na Kupu Šahovskog saveza Herceg Bosne

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg Bosne od 29. travnja do 1.svibnja u hotelu Zenit u Neumu održan je Šahovski kup na kojem je sudjelovalo deset šahovskih klubova. Na ovom jakom natjecanju Šahovski Klub Žepče zauzeo je drugo mjesto. Žepačka ekipa pokazala je dobru igru, mudrost i strpljenje od koje je bila bolja samo ekipa Širokog Brijega.

Opširnije...

NK Žepče kod kuće upisao nova tri boda protiv ekipe NK Azota

U okviru dvadeset petog kola Druge lige FBiH - Centar 2017/18 u subotu, 5. svibnja NK Žepče protiv NK Azot slavio rezultatom od 3-1.

Sjajno otvaranje i konstantni napadi isplatili su se u 19. minuti kada Nikola Tadić, koji je ujedno bio i najbolji igrač utakmice, postiže prvi zgoditak za domaću momčad.

Opširnije...

Stranica 1 od 38