Ponedjeljak, Srpanj 23, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Članice Karate kluba Viktoria Žepče zabilježile odličan nastup na održanom Federalnom prvenstvu u Bugojnu

U Bugojnu je u nedjelju, 10.rujna 2017. godine  održano Federalno prvenstvo za kadete, juniore i U21 na kojem je sudjelovalo šest članica  Karate kluba Viktoria Žepče.

Leonora Jakić nakon 4 meča plasirala se na prvo mjesto i okitila zlatnom medaljom u kategoriji juniorke kate pojedinačno. U istoj kategoriji Nataša Josipović i Matea Radić zauzele su treće mjesto. Frančeska Jakić u kategoriji kadetkinje kate pojedinačno okitila se zlatom nakon 4 meča. U ekipnom sastavu nastupile su Leonora, Nataša i Matea i osvojile prvo mjesto

U borbama U21 nastupila je Ajna Krajinić i zauzela treće mjesto.

Kako naglašavaju na svom Facebook profilu, članovima Karate kluba Viktorija Žepče slijedi Državno prvenstvo u Mostaru krajem mjeseca te kontrolni mečevi u Prijedoru i Čitluku. U ovom trofejnom klubu se nadaju se da će te aktivnosti uspješno završiti jer krajem 10 mjeseca očekuju odlazak na Svjetsko prvenstvo koje se održava u Španjolskoj.“ Odlazak će biti financijski malo teže osigurati ali naše cure su to zaslužile jer su najbolje u državi pa se nadamo da će prijatelji karate sporta prepoznati naš rad i upornost i podržati nas u tome“, ističu iz uprave Karate kluba Viktoria Žepče.