Srijeda, Studeni 14, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Mještani Begovog Hana na veličanstven način dočekali osvajače zlata na Svjetskom karate prvenstvu

Danas oko 17,00 sati ispred OŠ“Begov Han“ veliki broj mještana, roditelja, prijatelja i rodbine uz glazbu i vatromet dočekali i pozdravili članove karate reprezentacija BiH i svoje sumještane Haruna Kamerića, Nirhada Mašića i Hanu Suljević članove Karate kluba „Gard“ iz Begovog Hana, koji su u sastavu reprezentacije BiH sudjelovali na Svjetskom Fudokan prvenstvu u Cluju u Rumunjskoj  održanog od 2. do 5. studenog.

Između dvije tisuće natjecatelja iz 40 zemalja Harun Kamerić u kategoriji kadeta (72 kilograma) i Nirhad Mašić u kategoriji juniori (80 kilograma) osvojili su prvo mjesto i zlatnim slovima upisali se u povijesti ovoga sporta.

U znak zahvalnosti mještani Begovog Hana i članovi Karate kluba "Gard" priredili su im veličanstven doček.


Ispred ovog sportskog kolektiva zahvalili su svima koji su na bilo koji način pomogli natjecatelje da otputuju na ovo prvenstvo.
„Ovo je povijesni trenutak za naš klub, sve čestitke našim zlatnim momcima koji su pokazali da trud, rad i iznimno zalaganje donosi i svjetske rezultate. Presretni smo zbog ovo velikog uspjeha, nastavljamo s radom jer nas očekuje još jedno veliko natjecanje u Italiji“, kazao je trener Karate kluba" Gard" Begov Han, Adis Orlić.

Članovi stručnog stožera karate reprezentacije BiH ostali su zadivljeni veličanstvenim dočekom u Begovom Hanu zahvalili su svima na srdačnom dočeku i potpori koju su iskazali za svoje mlade sumještane, zlatne članove karate kluba Gard Begov Han.