Četvrtak, Siječanj 17, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

U Žepču upriličene pripreme za karatistkinje iz BiH

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Članovi Karate klub Viktoria Žepče u protekla tri dana , točnije u periodu od 01.- 03. prosinca realizirali su mini pripreme za sudionice Balkanskog prvenstva u Crnoj Gori.

Na priprema je sudjelovalo 13 reprezentativki iz Sarajeva, Tuzle, Zenice i Žepča koje sljedeći tjedan putuju za Crnu Goru.

„S danom 03.12.2017 smo završili mini pripreme djevojaka koje će uzeti učešće na BP u Herceg Novom sljedeći vikend. Želimo se ovim putem zahvaliti gsp. Josipu Jukiću- Čarliju na prenoćištu 3 dana u restoranu California, za ustupljen prostor u dvorani OŠ Žepče gsp. Borisu Soviću kao i KŠC ''Don Bosco'' u koordinaciji s gsp. Goranom Brašnićem.

Nadamo se da ćemo i ubuduće imati više ovakvih priprema i seminara koji će pomoći našim reprezentativcima da se što bolje predstave na većim prvenstvima! Želimo iskoristiti i ovu priliku da se uveliko zahvalimo donatorima koji su do dana 01.12.2017 svojim doprinosom osigurali 60% troškova koji su potrebni za učešće naše 4 reprezentativke (Matea Radić,Martina Jakić, Josipa Adžić i Leonora Jakić).

To su : Sportski savez općine Žepče s predsjednikom Vladom Lučićem, I&D Commerce, UNRO HVO iz Žepča, Jelinjak-Mario Adžić i Cvjećarna Anabella. Po završetku priprema treneri su zaključili da će ostatak troškova roditelji biti prinuđeni da isfinanciraju. Želimo našim djevojkama svu sreću na Balkanskom prvenstvu i da nas predstave u najboljem svijetlu kako klub tako i naš grad“, kaže se u informaciji koju smo dobili iz KK Viktoria Žepče.