Petak, Listopad 19, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Odličan nastup KK Viktoria na Balkanskom prvenstvu, Elenora Jakić viceprvakinja Balkana

Na 18. Balkanskom karate prvenstvu u Herceg Novom u Crnoj Gori koje je održano od 7. do 10. prosinca 2017. godine , u sastavu bh. reprezentacije, sudjelovali i članovi karate klub Viktoria iz Žepča.
Od 11 reprezentacija koliko je sudjelovalo, BiH reprezentacija je prvenstvo okončala na 4. mjestu. Članica KK Viktoria Žepče, Elenora Jakić bila je odlična u svih pet odrađenih mečeva i to rezultatima 5:0 i 4:1 te se izborila za drugo mjesto čime je postala viceprvakinja Balkana u kategoriji kate pojedinačno juniorke.

Leonora će u veljači naredne godine nastupiti, ispred bh. Reprezentacije, na Europskom prvenstvu koje će se održati u Rusiji a KK Viktoria će  pedstavljati BiH na istom prvenstvu u kategoriji kate juniorke.


Uspješan nastup u pet borbi imala je i Josipa Adžić koja se plasirala na 5. mjesto u kategoriji kate pojedinačno kadetkinje. Djevojke su se ekipno plasirale na 3. mjesto između 7 reprezentacija te osvojile brončanu medalju okončavši zadnji meč rezultatom 5:0.


"Sretni smo zbog rezultata koje su ostvarile naše djevojke. Znamo da i njima to puno znači jer su tijekom protekle godine marljivo radile i taj je trud urodio plodom.

Ovim putem želimo reći jedno veliko hvala ljudima koji su pokazali veliko srce te pomogli našim curama da odu na Balkansko prvenstvo", poručili su iz karate klub Viktoria.