Petak, Srpanj 19, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Članica reprezentacije BiH Mirnesa Bektaš osvojila zlato na Europskom prvenstvu u Sočiju, dobar nastup zabilježile i članice KK Viktoria Žepče

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Članica Karate kluba Bosna na 45. Europskom prvenstvu za kadete, juniore i U-21 natjecatelje u ruskom Sočiju osvojila je najsjajnije odličje u borbama u kategoriji +68 kilograma.
Osim zlatne medalje Mirnese Bektaš, reprezentacija BiH iz Sočija vraća se s još jednim odličjem. Naime, prvog dana EP-a u petak brončanu medalju u kadetskoj konkurenciji osvojio je član Karate kluba Slavija Istočno Sarajevo Maksim Avramović u borbama kategorije do 70 kilograma.


Delegacija Karate saveza BiH na EP brojala je 39 članova na kojem su za reprezentaciju BiH nastupile i članice KK Viktoria Žepče Matea Radić, Leonora Jakić i Josipa Adžić.

Kako su istaknuli na svom Facebook profilu kluba „Ponosni smo što možemo ovim putem naglasiti da se i Josipa Adžić našla na 7 mjestu pojedinačno i to je za nas veliki rezultat. Ekipno djevojke su završile na 9 mjestu od 14 reprezentacija.

U pojedinačnim nastupima Leonora i Josipa su prošle prve mečeve i time pokazale da zaslužuju biti među najboljim pojedincima koji predstavljaju nacije Europskog kontinenta.

 Drugi dan natjecanja u ekipnim nastupima u kategoriji između 14 predstavnika nacija nastupile su i Viktorijanke i u prvom krugu slavile protiv dominantne ekipe Srbije rezultatom 3:2.

U drugom krugu s Grčkom odluke sudaca bile 3:2 u korist Grka.

Analizirajući države koje su uzele učešće ponosni smo što smo dio ove sportske arene i zahvaljujemo se djevojkama i svima onima koji su nam to omogućili. OVAKVI NAM DOGAĐAJI POKAZUJU KOLIKO SMO ZAPRAVO VELIKI I KOLIKO SE BORIMO DA IMAMO TU ČAST DA STANEMO NA BORILIŠTE BEZ OBZIRA ŠTO DOLAZIMO IZ MALE ZEMLJE“, poručili su iz najtrofejnijeg kluba naše općine.
Povratak članica KK Viktoria  u Žepče očekuje se tijekom sutrašnjeg dana.