Nedjelja, Kolovoz 25, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Rukomet: Krivaja nadigrala Žepče, skupljeno 5156 KM za liječenje Danijela Stankovića

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sportska dvorana Katoličkog školskog centra „Don Bosco“ Žepče, sinoć je osim sportske arene, bila i mjesto iskazivanja ljudske humanosti gdje su Žepčaci i Žepčanke još jednom pokazali da su ljudi velika srca, te da su tu za druge kada god zatreba.

Humanitarna rukometna utakmica za mladog Danijela Stankovića, okupila je velik broj naših sugrađana koji su kupovinom ulaznica od 5 KM dali svoj skromni doprinos za njegovo  liječenje, a osim ulaznica, posjetitelji su na ulazu u dvoranu ostavljali i dobrovoljne priloge u za to predviđenu kutiju.

Sportski dio večeri protekao je u fer i korektnoj utakmici koju su RK Žepče i RK Krivaja odigrali u sklopu 6. kola Prve lige Federacije BiH skupina Sjever. Gostujuća ekipa je od samog početka krenula jako, tako da je nakon prvih trideset minuta rezultat na semaforu glasio 14:23. Razlika od devet pogodaka pružila je gostima priliku da bez većeg pritiska uđu u drugi dio susreta koji su na kraju priveli okončali s konačnih 33:39. Kod ekipe Krivaje najraspoloženiji su bili Ferid Avdić sa 9, te Mirza Dervenčić i Edin Klis sa 8 pogodaka, dok su kod Žepča najefikasniji bili Tomislav Jukić, Ante Dragičević i Emir Bajraktarević sa 6 pogodaka.

Kao poseban gost, utakmicu je pored terena gledao i Danijel Stanković, a posebno je glasno navijao  kada je na vrata Žepča stao njegov stariji brat Damir Stanković.

Inače, za vrijeme poluvremena upriličena je kratka ceremonija dodjele priznanja i zahvalnica zaslužnim kolektivima i pojedincima koji su na bilo koji način pomogli pri prikupljanju sredstava za Danijelovo liječenje. Zahvalnice su od strane RK Žepče dobili Stipo Čičak izaslanik zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, općinski načelnik Mato Zovko, te ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta ZDK Mensur Sinanović ispred kojeg je zahvalnicu preuzeo pomoćnik Marinko Tokić.

S druge strane, zahvalnicu RK Žepče ispred obitelji Stanković, dodijelili su otac Zoran i sam Danijel, zahvalivši se tako Upravi kluba i igračima na svemu što su učinili za njihovu obitelj.