Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Reakcija NK Žepče nakon deložacije iz prostorija kluba

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Upravni odbor Nogometnog kluba Žepče povodom napuštanja klupskih prostorija i premještaja u neuvjetne prostorije ispod tribine oglasili su se danas službenim priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti:


Nogometni klub Žepče posljednjih dana proživljava teške trenutke.


Naime, konačnim zaključkom Općinskom suda u Žepču vlasništvo nad upravnom zgradom NK Žepče stekao je pravni subjekt PD Prometnik Žepče te smo bili prisiljeni napustiti klupsku zgradu u kojoj su se nalazile svlačionice, vešeraj, ostave, uredi i prostorije uprave kluba. Sav inventar iz zgrade iznesen je do 01.06.2019. i premješten pod istočnu tribinu stadiona. Klub je tako na svoj stoti rođendan postao beskućnik. Prostorije ispod tribine stadiona nemaju vodu, struju, telefon, internet i grijanje, te nisu uvjetne za korištenje. Također, navedene prostorije su za vrijeme kišnog razdoblja svakodnevno bile poplavljene.


Umjesto razmišljanja o tome kako dostojno proslaviti 100. rođendan kluba primorani smo na borbu za preživljavanje…


Upravni odbor kluba uložio je velike napore te smo poduzeli sve potrebne radnje da se ne bi desilo da naša prva ekipa i veliki broj djece koji trenira u našem klubu preko noći završe na ulici.


Apeliramo na sve koji su u mogućnosti pružiti nam pomoć da nam se obrate, jer naš klub ne može funkcionirati bez osnovnih uvjeta. Bit ćemo uskraćeni za licencu, kako seniorska ekipa tako i omladinske ekipe. Za normalno odigravanje utakmica potrebne su funkcionalne svlačionice s vodom i grijanjem, pristup internetu, prostorije za službene osobe a ništa od toga trenutno nemamo.


Ovim putem brojnim simpatizerima obećavamo da ćemo iz svih problema koji su nas zadesili izići još jači, da ćemo unatoč nepredviđenoj situaciji dostojno obilježiti 100. rođendan kluba, kaže se u priopćenju NK Žepče.