Prilično dobru utakmicu odigrali su danas Žepče i Azot u kojoj je Žepče na kraju izašlo kao pobjednik. Možemo reći i zasluženo.

Već u desetoj minuti Tadić-Panter je donio vodstvo Žepču. Ponajbolji igrač danas, Kristijan Ivešić je izveo korner, Tadić-Panter je najviši u skoku i glavom loptu šalje u mrežu gostiju.

I nakon postignutog gola Žepče je imalo više od igre dok su gosti pokušavali iz kontri. Najbolje prilike Imali su Slišković i Lučić u samoj završnici prvog dijela, ali njihovi pokušaji nisu bili dovoljno opasni da bi ugrozili vrata gostiju.

U drugom dijelu smo gledali sličnu igru kao i u prvom. Žepče je napadalo, a najviše se isticao Anton Tadić koji je nakon prodora po desnoj strani stvorio nekoliko dobrih prilika koje nažalost nisu realizirane. Najbolju priliku imao je Grahić dvadeset minuta prije kraja, ali njegov šut sa deset metara brani golman Azota.

U devedesetoj minuti Lučić je imao priliku da Žepču donese i uvjerljiviju pobjedu, ali jedanaesterac koji je izborio Ivešić brani golman gostiju. Na kraju je ostalo Žepče - Azot 1-0.

Sastav: J.Jurić, A.Tadić, K.Jukić, M.Čančar, M.Bakula, V.Lučić, K.Grahić, J.Slišković, K.Ivešić(90+2' M.Babić), M.Jorgić(59' I.Martinović) i N.Tadić-Panter

 

nkzepce.com