Nedjelja, Lipanj 16, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Žepčanka Iva Augustinović oduševila na Supertalentu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

U prvoj epizodi šeste sezone Supertalenta, predstavljeno je trinaest točaka od kojih su neke žiri oduševile i izborile prolazak dalje. Jedna od njih je i Žepčanka Iva Augustinović, za koju kažu kako je pjevačica iznimnih vokalnih sposobnosti.

 


Kada je ušetala na pozornicu, žiri nije ni slutio kakvo će im iznenađenje natjecateljica Iva Augustinović priuštiti. Njezin talent je pjevanje, a svoje vokalne sposobnosti pokazala je pjesmom 'Over the rainbow' u izvedbi Leone Lewis i oborila žiri s nogu.


Rodom je iz Žepča, no put i ljubav prema glazbi odvela ju je u Graz gdje studira ekonomiju i akademiju u Grazu. Iva se od malena bavi pjevanjem, a svoje prve tonove otpjevala je u crkvenome zboru koji čak sada i vodi u hrvatskoj katoličkoj misiji u Grazu.
''Ponekad sam znala pjevati tako glasno da su me čuli susjedi, no sreća nisu se nikada bunili. Već sam s osam godina počela nastupati i moji su nastupi uvijek bili zapaženi'', prisjetila se Iva svojih početaka.


Da je oduševila okupljene i pokupila sve ovacije pokazuju i komentari stručnog žirija Supertalenta koji ove sezone Martina Tomčić, Janko Popović Volarić i Maja Šuput i Davor Bilman.
„Ja ću biti krajnje kratka: ti si osoba koja je demantirala moj evidentno bezrazložan strah da ove godine Supertalent nema pjevače, e pa ima ih!“, bez dodatnog teksta ostala je Martina, a Maja je komentirala: „To kako ste vi ušli, sramežljivo, pa ovo, pa ono, pa onda žena ne da pomete pozornicu, nego ono, ne da ste sigurni u to što radite već toliko lijepu boju glasa imate, toliko divno pjevate. Ja bih na vašem mjestu našla prioritet jer morate se fokusirati na pjevanje, to je Vaša budućnost i točka.“


Našoj Ivi želimo svu sreću na ovom natjecanju!

Izvor: novatv.dnevnik.hr