Ponedjeljak, Srpanj 23, 2018

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Radio Žepče: Počinje nova školska godina, u Žepču u školske klupe sjeda 3924 učenika

Ovoga jutra 4, rujna, školsko zvono u svim osnovnim i srednjim školama na području općine Žepče  ponovo je probudilo uspavane dječje misli nakon ljetnog raspusta.

Odmor i praznici su iza nas, a ljeto je na izmaku. Rujan je već  pokucao na naša vrata  i pozvao sve školarce  na druženje u školskim klupama. Školske zgrade i dvorišta, a i ulice našega  grada opet su oživjele. Na svakom koraku čuje se razdragani žamor i školska dvorišta odzvanjaju od  veselog dječjeg smijeha. Pozdravljaju se prijatelji,  koji se nisu vidjeli u protekla tri mjeseca i prepričavaju događaji s ljetovanja i školskih praznika.

Ovu školsku godinu 2017./2018. u općini Žepče započelo je 3924 učenika, od čega 2718 učenika osnovnih  i 1206 učenika srednjih škola.

Na svoj put obrazovanja ove godine krenut će 259 prvašića, a svoje srednjoškolsko obrazovanje započinje  296 učenika, koliko ih je upisano u prve razrede u tri srednje škole u Žepču.

Prvi dan škole svakako  je jedan od najsretnijih dana za sve prvašiće, ali i njihove roditelje. To je dan koji  ostaje u pohranjen duboko u našim sjećanjima i zauzima veoma važno mjesto u našem životu, jer se sjećamo dana kada smo po prvi puta  hrabro zakoračili  u novi svijet učeničkih avantura

Stoga neka vaše današnje putovanje bude putovanje ustrajnosti gdje ćete stjecati nova znanja, usavršiti sve vještine koje imate i usvojiti neke nove, kao i pozitivne vrijednosti po kojima će vas mnogi prepoznati.

Svim učenicima, nastavnicima i ostalim uposlenicima koji sudjeluju u odvijanju nastavnog procesa u svim osnovnim i srednjim školama u Žepču  želimo sretan početak školske 2017/2018. godine.

 Neka vam školski dani budu ispunjeni s puno veselih osmjeha, novih prijateljstava, sreće  i uspjeha

Uz vas smo i u novoj 2017/2018.godini, vaši prijatelji u eteru, Radio Žepče!