Srijeda, Ožujak 20, 2019

Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Tvrtka Armani trade d.o.o investirat će 5 milijuna maraka u nove objekte u Žepču

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 


Radi se o primarnom objekt, u investicijskom smislu, a to je dom za trajni smještaj starijih osoba koji će zadovoljavati sve suvremene europske i svjetske standarde za objekte ovog tipa. U zgradi na tri kata će u prizemlju, uz nekoliko poslovnih prostora, biti prostorije za dnevni boravak i aktivnosti korisnika doma, dok će na druga dva kata, na koje će se ići dizalom, biti 60 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba sa 120 ležaja. Prema važećim normama, svaka soba imat će zasebnu kupaonicu koja će, kao i sama sobe, biti prilagođene potrebama korisnika. Osim obveznih sadržaja, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice te pratećih prostorija neophodnih za svakodnevno funkcioniranje, (ostava, uredi, prostora za uposlenike itd), objekt će imati prostoriju za cjelodnevni boravak štićenika, prostorije za radnu terapiju, tv dvoranu s bibliotekom, prostoriju za vjerske obrede, liječničku ordinaciju, stacionar, praonicu rublja, mrtvačnicu, lift i uređenu okućnicu. Objekt će u potpunosti udovoljavati važećim svjetskim standardima za smještaj starijih osoba.

Kako Milardić ističe, pregovori s investicijskim bankama u vezi kredita kojim će se osigurati financijska sredstva za izgradnju su u završnoj fazi. Kad bude u funkciji dom za starije osobe zapošljavat će oko 50 ljudi od čega će većina biti zdravstvene struke. Projekt je izradila zenička tvrtka Etažer i ovih dana krenut će s prvim građevinskim radovima, odnosno postavljanjem betonske konstrukcije, da bi se svi poslovi završili do 1. svibnja 2019. za kada je planirano otvaranje i prijem prvih stanara.

Druga zgrada je manje površine i jednostavnije je gradnje pa će njeno otvaranje biti već 1. kolovoza ove godine, ističe Milardić. Njena površina je 1000 metara četvornih i planirano je iznajmljivanje poslovnog prostora zainteresiranim partnerima, bilo u komadu ili prostor površine po želji partnera. I sam investitor, Armani trade d.o.o., ima određene poslovne planove za istu, ali za sada ne žele s njima izlaziti u javnost.

Uz zgrade, uredit će se i kompletan okoliš, parkinzi, pristupne i komunikacijske površine i svi prateći sadržaji.
U tvrtki Armani trade d.o.o. ističu da su otvoreni za sve upite zainteresiranih poslovnih partnera vezano za iznajmljivanje poslovnih prostora kao i za upite pojedince koji već sad mogu dobiti detaljnije informacije vezane za smještaj u domu. Sve informacije zainteresirani mogu dobiti u upravi tvrtke upitom na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitele broj 063 899 520 i 063 896 385.

Radio Žepče/Postaja.ba