Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Počela s radom Područna ambulanta u Ozimici

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Nakon što je  sredinom listopada u općini Žepče  upriličena svečanost otvorenja novoizgrađene zgrade Područne ambulante u Ozimici, danas je ista počela s radom i primila prve pacijente.

Ova aktivnost najviše je obradovala veliki broj stanovnika koji gravitiraju ovom području i koji će od danas liječničku skrb moći dobiti u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

„Zgrada Područne ambulante u Ozimici izgrađena je u rekordnom vremenu, za nešto više od godinu dana i radi se o namjenskom objektu površine 270 m2 koji će sadržavati dvije liječničke ordinacije, stomatološku ordinaciju, kartoteku s prijemom, sobu za intervencije i previjalište, čajnu kuhinju, sanitarni čvor za osoblje i pacijente i depo ljekarnu. Ja sam danas vrlo sretna jer sam ostvarila jedan veliki san da unaprijedim i približim zdravstvenu zaštitu svim stanovnicima naše općine, a posebice našim pacijentima  s udaljenijih mjesta“, naglasila je za Radio Žepče ravnateljica Doma zdravlja Žepče dr Ana Zlovečera Jukić.

Za sada, svakoga dana  u ambulanti u Ozimici ordinirat će jedan liječnik dok će usluge hitne medicinske skrbi, tijekom vikenda pacijenti potražiti u Stacionaru u Žepču.