Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Žepče: Upriličen prijem za pobjednike općinskih i kantonalnih natjecanja u sportu i raznim nastavnim predmetima

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Danas je u Žepču upriličen tradicionalni prijem učenika osnovnih i srednjih škola koji su polučili dobre rezultate na sportskom natjecanju Dan školskog sporta kao i na kantonalnim sportskim natjecanjima.

Prijem su organizirali općinski načelnik Mato Zovko i pomoćnik načelnika Službe za opću upravu i društvene djelatnosti općine Žepče Ilija Barešić.

Na samom početku nazočnima se obratio g-din Barešić, koji je svim pobjednicima i osvajačima medalja čestitao na postignutim rezultatima.

Predsjednik Udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture općine Žepče Goran Jurić predstavio je ovogodišnji rad i uspjeh učenika na općinskim i kantonalnim natjecanjima, te je čestitao svim pobjednicima kao i njihovim profesorima koji su ih vodili i pripremali za natjecanja.

Općinski načelnik Mato Zovko također je čestitao učenicima i nastavnicima naglasivši da je cilj natjecanja da se odmjeri snaga, spretnost i umješnost u nekoj oblasti, a kada pobijedite nekoga tada je satisfakcija za vaš trud i rad još i veća. „Osim sebe, hvala vam što ste na dobar način promovirali i našu općinu, vaše škole i naše Žepče“, kazao je Zovko.

Načelnik je pozvao učenike da aktiviraju svoje prijatelje da se i oni bave sportskim aktivnostima. Pobjednicima natjecanja danas su uručene i simbolične novčane nagrade kao poticaj za njihov trud i rad.

Također, tijekom današnjeg dana upriličen je i prijemi za učenike koji su polučili dobre rezultate na općinskim, kantonalnim, federalnim te europskim natjecanjima iz raznih nastavnih predmeta, kao i prijem za učenike Glazbene škole "Katarina Kosača Kotromanić" Žepče koji su sudjelovali i postizali dobre rezultate na brojnim natjecanjima.

Budući je dvorana Općinskog vijeća manjeg kapaciteta, te ne može istovremeno primiti sve nagrađene učenike, današnji prijemi koje je organizirala Općina Žepče su bili podijeljeni u tri termina, a po najavi pomoćnika Barešića, iduće godine, prijem će se organizirati za sve učenike u isto vrijeme i bit će održan u koncertnoj dvorani Glazbene škole, te će na njemu pored učenika i nastavnika, moći biti i ponosni roditelji.

Fotografije sa današnjih prijema možete pogledati na facebook stranici Radio Žepča.