Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Foto i Audio: UG Dječji osmijeh uskoro otvara vrata dječje igraonice u Žepču

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Radi se o inovativnoj ideji koja će biti realizirana u okviru UG Dječji osmijeh   koja će roditeljima i djeci ponuditi mnoštvo zabavnih, rekreativnih i edukativnih sadržaja.
Prema riječima predsjednice Udruženja, Tatjane Milardić ideja je nastala iz potrebe da se pomogne roditeljima da na kvalitetan način pruže usluge boravka djece u našim prostorijama, koje će sadržavati mnoštvo različitih segmenata, od čitaonice, igraonice, prostora za izradu domaće zadaće i učenje a sve to uz nadzor stručne osobe.„Planiramo djecu voditi van igraonice, na manifestacije koja se budu dešavala u gradu kulturnog sadržaja, na izlete, obilazak grada.
Misija igraonice je da pomognemo roditeljima/odgajateljima u izgradnji njihove djece da budu samostalnija, sigurnija u sebe i sretnija“, istaknula je Tatjana.Trenutno će dječja igraonica ponuditi roditeljima poludnevni , cjelodnevni i produženi boravak kao i mogućnost organiziranja zabava za djecu i boravak po potrebi.
Prostor igraonice se nalazi u Ul Stjepana Tomaševića u Žepču , preko puta Vatrogasnog u Žepču, i trenutno raspolaže s ograničenim kapacitetima.
Uskoro se očekuje i svečano otvorenje kada će biti upriličen i Dan otvorenih vrata koji će omogućiti roditeljima da se upoznaju s radom ovog udruženja u našem gradu te da pogledaju prostorije i sve edukativne sadržaje.


Kako je nastala priča o UG Dječji osmijeh poslušajte na linku ispod