Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Otvorena dionica puta u MZ Lupoglav

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Svečanim presijecanjem vrpce, danas je   otvorena dionica ceste Lupoglav -  Osova u duljini od 2 kilometra.

Radi se o investiciji vrijednoj 342 860,00 KM. Sredstva za izgradnju ove putne komunikacije osigurana su iz Ministarstva prostornog uređenja FBiH u iznosu od 100 000,00 KM,    Zeničko dobojske županije, točnije Kantonalne uprave CZ u iznosu 200 000,00 KM i Proračuna općine Žepče 42 600,00 KM.
Današnjoj svečanosti nazočili su predstavnici općinskih i kantonalnih vlasti, mještani, vijećnici OV Žepče, predsjednici mjesnih zajednica i ravnatelji javnih ustanova s područja općine Žepče i Županije, a cestu su svečanim presijecanjem vrpce   otvorili  Općinski načelnik Mato Zovko, izaslanik u Domu naroda i dopredsjedavajući Skupštine ZDK Ivo Tadić i predsjednik MZ Lupoglav Željko Šumić."Vrijednost ovog projekta je velika i ovaj put je bio neophodan našoj mjesnoj zajednici, posebice što je ovo poljoprivredni kraj, a kao što je poznato ovaj put vodi do našeg svetišta u Osovi. I ovo je veoma značajan projekt za sve mještane", istaknuo je predsjednik MZ Lupoglav Željko Šumić.


"Danas smo u povodu Dana općine Žepče upriličili otvorenje ceste Lupoglav--Osova koje ušao u program kapitalnih investicija. Uz pomoć Ministarstva prostornog uređenja FBiH, pomoć Županije i općine Žepče uspjeli smo izgraditi ovu važnu  putnu komunikaciju. Ja se zahvaljujem svima koji su program  i plan općine prihvatili i usvojili,  a mjesnoj zajednici na strpljivosti i suradnji, "istaknuo je načelnik Mato Zovko.