Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio 2

Radio Žepče danas slavi 13. rođendan

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Od trenutka kada smo počeli s radom, 10. listopada 2007. godine, naša mala, ali vrijedna ekipa, svakodnevno se trudi da vam prenese sve bitne informacije s područja općine Žepče, ZDK i šire, poštujući pri tom sve standarde i norme novinarske struke, što naši slušatelji cijene i vrednuju poklanjajući nam svoje povjerenje svih ovih godina.


S radom smo počeli na frekvenciji 88,2 MHz, a na isti datum 2018. godine, našu čujnost proširili smo na jaču frekvenciju 101,6 MHz. Danas naš program možete pratiti na istim frekvencijama kao i putem web stranice Radio Žepča.


Naši prioriteti i fokus rada tijekom proteklih godina su posvećenost aktualnim pitanjima, prije svega na nivou lokalne zajednice.


Podsjećamo, na Svečanoj sjednici OV Žepče 2017. Godine, općinski načelnik je u znak zahvalnosti za doprinos razvoju naše općine dodijelio zahvalnica Radio Žepču, za uspješan desetogodišnji rad.


U proteklih 12 godina svakoga dana nastojali smo ostvariti sve interese naših slušatelja vezane za teme iz oblasti gospodarstva, politike, kulture i obrazovanja, i kroz sve ove segmente ukazivati na probleme i pojave u našem društvu, te o istim otvoreno i transparentno govoriti. Nastojali smo podupirati rad i razvoj nevladinog sektora, kao i sportskih kolektiva, kulturno-umjetničkih društava, obrazovnih, zdravstvenih, socijalnih i vjerskih ustanova, fokus naših djelovanja su naši najmlađi sugrađani te rad s mladima.

Mnoge važne i velike ideje upravo su potekle iz kolektiva Radio Žepča. Iznijeli smo mnoge velike projekte koji su plod rada i nesebičnog zalaganja djelatnika Radio Žepča, za koji smo dobili brojna priznanja, zahvalnice i nagrade koje nas vesele, ali ujedno predstavljaju i obvezu da i u narednom period ustrajemo i ostanemo posvećeni radu.


Naš program je 100% vlastita produkcija i realizirala ga osoblje s višegodišnjim iskustvom.


Uposlenicima je jedina i najvrjednija nagrada iskreni sud naših slušatelja koji će dalje biti jedini mjerodavni u ocjeni našega rada. Broj slušatelja Radio Žepča, kao i broj čitatelja portala www.radiozepce.com raste iz dana u dan, što također govori koliko smo važni i kako svojim radom dijelimo svakodnevicu.

U vremenu pandemije koronavirusa, još jednom smo pokazali da se u svakoj situaciji odazovemo svom pozivu, te smo pravovremeno i objektivno izvještavali svoje slušatelje,bez obzira na sve opasnosti koje prijete profesiji poput naše.


Rođendani i obljetnice su svakako prigoda da još jedan puta damo obećanje našim slušateljima da ćemo u godinama pred nama, poštovati i etničke, kulturne i vjerske principe građana općine Žepče.

Naš imperativ koji želimo opravdati i moto za svaki dan je:

„Vaš prijatelj u eteru“

Radio Žepče