Općina Žepče i Glazbena škola „Katarina Kosača Kotromanić“ Žepče upriličili su koncert povodom Dana općine Žepče u kojem je sinoć imala priliku uživati malobrojna publika u Gradskoj kavani Doma kulture u Žepču.

Maestralima izvedbama potvrdili su  nagrade i priznanja koje su osvojene na proteklim natjecanjima i zašto su u samom vrhu glazbenih postignuća. Zbog aktualne epidemiološke situacije, malobrojni posjetitelji uživali su u šarolikom programu koji se sastojao od 13 točaka koje je publika ispratila pljeskom oduševljenja. I sinoćnji koncert je pokazao da Glazbena škola postaje nezaobilazni segment kulturnog života i prezentacije općine Žepče i šire.

Na početku koncerta riječima zahvale za trud i rad glazbenika, nazočnima se obratio načelnik Mato Zovko koji je svima čestitao Dan općine Žepče i naglasio da je glazba zvonka radost i čovjekova kulturna nadogradnja. Načelnik je izrazio želju da u skorije vrijeme, kada se za to stvore uvjeti, ovakav jedan događaj održi na otvorenom i da svi naši sugrađani mogu uživati u  izvedbama Glazbene škole“Katarina Kosača Kotromanić“ Žepče.