Uski banneri gore br 1

Radio Banner uski gore (2)

Radio Žepče

Regionalni centar Zenica Wiener osiguranja svečano označio početak poslovanja sa novim menadžmentom i na novoj lokaciji

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

U skladu sa strategijom i planovima Wiener osiguranja za širenje i optimizaciju poslovne mreže,  unapređenje prodaje i kreiranja što većeg zadovoljstva klijenata, Regionalni centar Zenica je osnažen novim menadžmentom i preseljen je na novu lokaciju.G-đa Nerma Saračević, novoimenovana direktorica Regionalnog centra Zenica, posjeduje bogato radno iskustvo i obavljaljala je veći broj rukovodilačkih funkcija u bankarskom i sektoru osiguranja dugi niz godina.Regionalni centar Zenica se odnedavno nalazi i na novoj lokaciji u sklopu modernog poslovnog prostora u RK Bosna, koji je lakše dostupan klijentima i koji je opremljen u skladu sa najmodernijim standardima poslovanja u osiguranju, na adresi Trg Alije Izetbegovića 73.

„Tržište Zeničko-dobojskog kantona ima veliki potencijal i za Wiener osiguranje predstavlja jedno od strateških tržišta. Shodno  tome i u skladu sa našim ambicioznim planovima za širenje i optimizaciju prodajne mreže, Regionalni centar Zenica je preseljen na novu lokaciju, koja je više dostupna klijentima i koja je opremljena po najmodernijim standardima poslovanja u osiguranju. Na ovaj način želimo da postignemo veće zadovoljstvo naši postojećih i budućih klijenata kroz unapređenje usluga koje pružamo, jačanje ponudenaših proizvoda osiguranjai poboljšanjakorisničkog iskustva“, izjavila je Nerma Saračević, novoimenovana direktorica Regionalnog centra Zenica.

Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge Wiener osiguranja u skladu sa najsavremenijim svjetskim trendovima iz oblasti osiguranjaod 8 do 16h svakog radnog dana.

Wiener osiguranje je član najveće osiguravajuće grupacije u Centralnoj i Istočnoj Evropi – Vienna Insurance Group, koja posluje u 25 zemalja i koja godišnje ostvari oko 10 milijardi Eura premijskog prihoda. Wiener osiguranje ima razgranatu mrežu od 8 Filijala, 5 Regionalnih centara i preko 50 poslovnica širom zemlje te nastavlja sa širenjem poslovne mreže, zapošljavanju novih radnika i osvajanjem još većeg tržišnog udjela.